Продукти

Изделия от пластмаса

1.Контейнери за разделно събиране

Съвместно с нашите партньори РОТОИНВЕНТ ООД и СИТИ БЕТОН ЕООД разработихме и предлагаме на пазара пластмасови контейнери тип „ИГЛУ“ за разделно събиране на отпадъци от опаковки.

Предлагаме контейнери със следните обеми:

  • МОДУЛ XS – 1,100 литра;
  • МОДУЛ S – 1,500 литра;
  • МОДУЛ M – 1,700 литра;
  • МОДУЛ L – 1,800 литра.

WP_20140718_001 (1)     Нови контейнери разделно 2     IMAG1181     WP_000047     IMAG1144     IMAG0105

Вместимостта на нашите съдове е съобразена с изискванията на чл. 24 от Наредбата за опаковките и отпадъците от опаковки и тяхното комбиниране позволява осигуряването на обем в една точка на събиране, кратен на 3,300 литра.

Контейнерите са изработени са от високомолекулярен полиетилен с ниска плътност (LDPE). Първичният материал е сертифициран и е с гарантирано качество. Устойчиви са на ултравиолетови и инфрачервени лъчи и издържат на екстремни температури от -40 оС до +70 оС.

Механизмът на разтоварване е предназначен за обслужване с камион с автокран с две куки. Състои се от неподвижна кука, закрепена на метална планка на купола на контейнера и подвижна ос, свързана с капаците на дъното. Отварянето на двата срещуположни капака на дъното е от центъра към периферията. Всички метални части на механизма за разтоварване са горещо поцинковани и са устойчиви срещу корозия.

Осигуряваме пълна гаранция за срок от 24 месеца, при отчитане на нормална екплоатация.

Наличните цветове са жълт ( RAL 1018 ), син ( RAL 5017 ) и зелен ( RAL 6029 ). Имате широк избор от нюанси в рамките на един и същи цвят, както и други цветове извън посочените.

Ние сме единствените доставчици на контейнери тип „Иглу“ в България, които предлагаме и допълнителна възможност за добавяне на механизъм за заключване на капаците на дъното на контейнера срещу кражба на събраните отпадъци.

P1160443 P1160431

 

 

 

 

2.Други изделия от пластмаса

С РОТОИНВЕНТ можем да предложим огромно многообразие от висококачествени пластмасови продукти, създадени по уникален дизайн на клиента и предназначени за всички отрасли на икономиката. Целта ни е да осигурим бързо и ефективно решение, от проектирането до производството на продуктите – най-доброто от технологията на разумни цени.

 

Изделия от вълнообразен картон и опаковки от велпапе

ИНВЕСТОР И КО е търговски представител на ВЕЛПА-91 АД, гр. Стражица – един от водещите производители в България, с над 40 години опит, на вълнообразен картон и опаковки от велпапе.

ВЕЛПА-91 АД произвежда:

  •  Двуслойно, трислойно и петслойно велпапе с В, С и Е вълна;
  • Транспортни и луксозни опаковъчни продукти от велпапе.

 Включително:

  • дисплеи и рекламни стелажи;
  • продукти за офиса – касетки и кутии за съхраняване на информация;
  • допълнителни елементи – решетки, околожки, разделители, ъгли;
  • нестандартни опаковки.

 В зависимост от изискванията на клиентите извършваме консултации, изработваме индивидуални опаковки, изготвяме мостри, които се тестват и утвърждават за производство. В завода се изработват матрици за щанцоване на изделията и клишета за флексопечат.

„ВЕЛПА-91“ АД предлага кратки срокове и високо качество на изпълнение на изделията. Дружеството е сертифицирано по ISO 9001:2008; БДС EN 14053 и ФС 01-2007; БДС 9254 – 1990 – за вълнообразен картон и разполага със собствена лаборатория за тестване на качеството на произвежданата продукция, по целия път на производство – от входа на суровините, през междинните звена на производство до готовия краен продукт. В процеса на производство се използват лепила на водна основа, безвредни и одобрени от Министерството на здравеопазването.

Локацията на „ВЕЛПА-91“ АД позволява доставка на палетизираната и фолирана стока до клиенти от цялата страна на оптимална цена. Работим с над 150 водещи фирми от страната и чужбина и ще се радваме да установим дълготрайно и ползотворно сътрудничество с Вас!

Не се колебайте да ни се обадите!